Home

Aplicatiile digi

Digi Online - Aplicații pe Google Pla

  1. im 4.4 (KitKat). Pentru autentificare este nevoie de activarea serviciului din Contul Meu Digi. De asemenea,..
  2. DIGI.ro. DIGI.ro este aplicația mobilă a principalului furnizor de telecomunicații din România. Prin ea te poți abona, plăti factura, porta numere de telefon mobil sau să iți adaugi extraopțiuni. Poți chiar și să-ti programezi instalarea serviciilor. Cele mai bune oferte sunt mereu la Digi, iar acum le găsești mereu pe net, în.
  3. DIGI: Platformele online și aplicațiile grupului adoptă formatul Dynamic Ad Insertion (DAI
  4. Platforma Digi Online oferă utilizatorilor conținuturile video din oferta Digi TV - 60 de posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul Digi Online este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate)
  5. Cum se utilizeaza aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online (doar pentru clientii RCS&RDS) 21152. 3. de itAddict » 16 Dec 2013, 00:49 . In tutorialul acesta vom invata cum sa utilizam aplicatiile Digi Online si Digi Oriunde puse la dispozitie pentru clientii RCS&RDS pe telefoane mobile si tablete. Acum ne vom referi la sistemul de operare.
  6. Platformele digitale Digi24, Digi Sport şi Digi Online (aplicaţii şi website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală şi de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop şi mobile) şi a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT

Aplicațiile pe care utilizatorii de Android trebuie să le elimine din telefon. Cercetătorii de la Avast au lansat un nou avertisment pentru utilizatorii de telefoane cu Android, întrucât au identificat alte zeci de aplicații periculoase ce te pot bombarda cu reclame iritante. Potrivit experților de la Avast, aceste aplicații îți pot. Aplicaţiile care îţi fură datele din telefonul Android fără ca tu să îţi dai seama. Experții de la ZScaler au lansat un nou avertisment pentru posesorii de telefoane cu Android, întrucât au descoperit aplicații care îți pot fura mesajele, lista de contacte, precum și alte informații despre terminal. Potrivit experților de la. Dezvoltarea de aplicatii software web, baze de date, solutii de comert electronic, realizarea si dezvoltarea de module specifice folosite in aplicatii Platformele Digi24, Digi Sport şi Digi Online (aplicaţii şi website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală şi de Est Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop și mobile) și a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT

Aplicatia Digi.Online poate fi instalata pe smartphone sau tableta ruland Android minim 4.4 (KitKat). Pentru autentificare este nevoie de activarea serviciului din Contul Meu Digi. De asemenea, pentru abonatii DigiMobil, se poate realiza si autentificarea utilizand numarul de telefon mult mai rapid, printr-o procedura mult mai simpla Digi Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si iti permite: - vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2, 3 si 4, a canalului de stiri Digi24 si a canalului. Digi World . Ce se întâmplă în organismul tău dacă vei consuma brânză și vin roșu . Digi Animal World . O pisică a devenit vedetă pe TikTok după ce a intrat în casa greșită. Reacția ei este delicioasă . București Băneasa, 20°C . Termene și condiții Politica de confidențialitate Vreau pe viitor toate aplicatiile Digi  4 May 2017 . Pacat ca nu e si pentru Xbox One !  22 January 2017 . Functioneaza fara intreruperi ;-)  8 November 2016 - se misca destul de lent - digisport nu pare sa functioneze la mine, chiar daca reteaua de internet este rds  20 October 2016 . Works as advertised!. Premieră în Europa Centrală și de Est: Platformele online și aplicațiile grupului DIGI adoptă formatul Dynamic Ad Insertion (DAI) (12.04.2021) Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este.

Aplicatia ocupa 1.1 Mb si se foloseste cu ajutorul Digi Pass-ului oferit de banca odata cu activarea serviciului Homebank, costul aplicatiei ING este zero lei. Raiffeisen Smart Mobile este aplicatia de smartphone pentru cei care detin un cont bancar la Raiffeisen Bank. Prin intermediul lui poti plati facturi, transfera bani, verificare sold. Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop și mobile) și a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT. De asemenea, [

Digi Storage folosea accesul third-party (API-ul pus la dispozitie de Amazon) pentru a furniza maparea contului Amazon Cloud Drive direct in aplicatiile Digi Storage. Ca urmare, toate conturile Cloud Drive adaugate in Digi Storage nu vor mai functiona incepind din ziua respectiva Lasa-te purtat de distractie! este sloganul acestei veri pentru toti participantii la estiValul Digi care se desfasoara pana pe 6 septembrie, pe plaja special amenajata langa hotelul Ovidiu din statiunea Mamaia. estiValul Digi este locul potrivit pentru distractie si pentru a petrece intreaga zi alaturi de familie, intr-o atmosfera relaxanta de vacanta, unde pot fi castigate peste 16 000 de. Digi Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si iti permite: - vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2, 3 si 4, a canalului de stiri Digi24 si a canalului muzical UTV - aplicatiile care ruleaza: pentru a continua rularea aplicatiei din punctul unde a ramas si interconectarea cu alte aplicatii UPDATE-uri pentru aplicatiile mobile Digi Storage. Incepind de astazi 09.12.2020 este disponibila in Google Play noua versiune a aplicatiei Digi Storage pentru Android (versiunea 3.8.12). Ea vine cu mai multe imbunatatiri precum : mai multe actiuni disponibile in dreptul fiecarui fisier listat (info, share, rename, delete) optimizari ale. Lucrari de mentenanta Digi Storage. In vederea imbunatatirii serviciilor noastre, dorim sa va anuntam ca , in dimineata zilei de... New UPDATE-uri pentru aplicatiile mobile Digi Storage. Incepind de astazi 09.12.2020 este..

Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est 3. Digi Storage RecordBox. Este o aplicație care permite înregistrarea de notițe audio folosind telefonul sau tableta pe post de reportofon și urcarea lor automată în platforma Digi Storage, de unde pot fi apoi partajate sau sincronizate pe mai multe dispozitive.. Notițele audio sunt în format .mp4 și pot fi redate online inclusiv din interfața web Digi Storage Canalele Digi Sport 1, 2 si 3 sunt canalele de sport din Romania care prezinta cele mai importante competitii sportive nationale si internationale! - aplicatiile care ruleaza: pentru a continua rularea aplicatiei din punctul unde a ramas si interconectarea cu alte aplicatii. Read More. Digi.Online APK Versions Activare/dezactivare mesagerie vocala Digi - Mesageria Vocala a reprezentat un serviciu foarte util multa vreme, pana au aparut aplicatiile de comunicare moderna, prin Internet, care permiteau si lasarea de mesaje vocale in cele mai simple moduri. Totusi mesageria vocala este in continuare activa si e folosita de multa lume pentru a lasa mesaje scurte mult mai comod, direct de pe telefon. Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop și mobile) și a fost dezvoltat cu ajutorul Digi.

Pagina 7 din 26 2. Instalarea lanțului de încredere DigiSign Dacă opțiunea Install DigiSign Trust Chain a rămas bifată, va porni instalarea lanțului de încredere DigiSign și va trebui să apăsați butonul Install pentru a începe procesul. IMPORTANT! Asigurați-vă că lanțul de încredere se instalează corect 3.5 / 5 ( 6 votes ) Descarca programele/aplicatiile necesare Aplicatii necesare bunei functionari a programelor tv online: Aceste link-uri vor fi permanent verificate. VIZIONARE PLACUTA Cei de la Canal + au implementate deja aplicatiile de Romania Focus Sat si Belgia Tv Vlanderen accesibila de oriunde din lume.Nu inteleg Digi,Ines si ceilalti de ce mai investesc in componente hardware fizice oferite omului in custodie/chirie cand poti aduce mai multi clienti prin app.Acesta e viitorul tv app/iptv. 14 iulie, 202 Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop şi mobile) şi a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT. De asemenea, soluţia este în curs de implementare atât pe site-ul digisport.ro (variantele desktop şi mobile), cât şi pe aplicaţiile Digi24, Digi Sport şi Digi Online + adevarul.r DIGI Romania ofera totul gratuit prin aplicatiile Digi Online pentru telefoanele mobile, atat iOS, cat si Android, insa inclusiv prin cea pentru Windows, sau direct din browser cu accesarea platformei de pe orice calculator. Dupa logare in cont veti avea acces direct la tot continutul care este pus la dispozitie de catre cei de la DIGI Romania.

DIGI.ro - Aplicații pe Google Pla

E simpl 1 - DIGI Online (TV Online pe telefon), seriale si filme. Spre exemplu, daca esti abonat la DIGI, poti instala Digi Online pe telefon si automat, ai acces la multe canale de filme, stiri, muzica sau desene animate. Si chiar daca abonamentul TV nu include HBO, pe telefon, acest canal este gratuit

Digi 24; Sa spunem ca suntem acoperiti aici, exista surse de informatie. Si mai mult decat atat, sunt disponibile mai multe aplicatii de acest gen, multe in limba romana. m-am concentrat mai mult pe aplicatiile populare in Romania. In rest, sunt disponibile tot felul de aplicatii, vreau sa spun ca ai ce instala. Ramane la alegerea fiecaruia. Digi Online (Package Name: ro.rcsrds.digionline) is developed by Digi.Mobil and the latest version of Digi Online 6.0.18 was updated on March 18, 2021. Digi Online is in the category of Video Players & Editors. You can check all apps from the developer of Digi Online and find 54 alternative apps to Digi Online on Android Tutorialul și linkurile: https://videotutorial.ro/instalarea-aplicatiilor-si-sistemul-android-pe-pc-cu-play-store/Android-x86 este proiectul de portare a And..

DIGI: Platformele online și aplicațiile grupului adoptă

DIGI TV emite parte din programele sale pe Intelsat 10-02 si pe satelitul Thor 5/6/7 situate la 1° Vest.Frecventele emise pe Intelsat 10-02 au putere mai slaba de acoperire,pe cand cele Thor 5/6/7 sunt mai puternice.De aceea recomandam relarea antenei digi sa se faca pe frecventele satelitului Thor 5/6/7 Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponib Digi Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si iti permite: - vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2, 3 si 4, a canalului de stiri Digi24 si a canalului muzical UTV - accesul la HBO GO direct din aplicatie * - accesul la PLAY din aplicatie ** - vizualizarea programului TV pentru toate canalele Digi *** * Pentru acces este nevoie de abonament HBO sau. Grupul Digi mai deține deține singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM

Noi versiuni pentru aplicaţiile Digi România şi Digi Onlin

Aplicatiile stickurilor se numesc Mobile Partner, Join Air, DigiNet Mobil sau DigiNet. Setari de internet stick 3G Digi Pentru definirea profilului de internet, pasii pe care trebuie sa ii urmam sunt urmatorii Oferim serviciul pe aplicatiile Smart Iptv, Iptv Xtreme, OttPlayer, SS Iptv, si multe altele disponibile pe dispozitivele : Smart Tv Samsung, Lg,Tv Android, Android Box,Amazon fire Stick,Tim Box , Telefon Android, Tableta Android . Iptv propriu Functional ️ 24/24 Oferim si vrem seriozitate! Peste 100 de amenzi au fost aplicate de polițiști în a doua zi de carantină la Constanța. Polițiștii fac în continuare verificări și îi roagă pe cetățeni să fie atenți la declarațiile pe propria răspundere nerecunoscute, care circulă pe internet, scrie.. Remediați o aplicație Android instalată care nu funcționează. nu funcționează corect. Dacă aplicația care nu funcționează este o aplicație instantanee, încercați acești pași de remediere a problemelor. După fiecare pas, reporniți telefonul ca să vedeți dacă s-a remediat problema

Ce aplicatii am instalate pe telefonul meu la inceput de 2021

Cum se utilizeaza aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online

Digi Romania introduce in oferta de telefonie mobila primele telefoane Huawei fara servicii Google. Concret, este vorba de gama Huawei P40. Telefonul se poate utiliza normal iar aplicatiile se pot instala in continuare insa nu din Google Play ci din magazinul de aplicatii al Huawei DigiSport: VIDEO Momentul în care Marius Șumudică i-a spus translatorului Trebuie să-ți găsești alt job -----> https://bit.ly/3r7RsJ

Raman aplicatiile de mobil si cele de Mac OS X si Linux. Dintre ele am reusit sa o testez doar cea pentru Android, care mi se pare la fel de utila, si pe care o gasiti in Play Store. Concluzie. Digi Storage este un serviciu bun si ieftin, pentru doar 6 lei pe luna primesti 100 GB spatiu de stocare Incearca un Redmi Note 8 pro are toate aplicatiile si face cele mai faine poze chiar si in conditii de luminozitate slaba. Baterie super cu incarcare rapida, jocuri, tot ce vrei are. Eu il am din decembrie la oferta, si sunt super multumita. Nu are 5 G ( dar nu ma deranjeaza asta). Primeste si cartela de la Digi Problemele cu aplicatiile precum TV. Volte Nefunctional; Facturi, plati, si alte informatii/probleme. Acestea fiind spuse, pentru serviciile pe care le-ati platit aveti tot dreptul de a cere raspunsuri, vom incepe cu modalitatile de a contacta aceasta companie. Deranjamente UPC, Contact Vodafone, Deranjamente Vodafon

Digi Storage, cloud ieftin, 50 GB pentru 3 lei si 100 GB

Pentru a muta aplicatiile din memoria telefonului in cardul de memorie micro SD este nevoie de o aplicatie intitulata Move To Sd Card pe care o putem descarca din Google Play. Aceasta aplicatiie este foarte folositoare, deoarece telefonul nu poate muta toate aplicatiile dorite de noi in memoria externa Pentru orice utilizator este foarte important ca bateria telefonului mobil să țină de dimineața până seara. De altfel, aceasta este și durata oricărui smartphone cu sistem de operare Android. Sunt, însă, aplicații pe Android care îți consumă bateria telefonului mobil, pe care e util să le știi, ca să poți utiliza eficient bateria telefonului

Platformele online şi aplicaţiile grupului DIGI adoptă

Matrimoniale Poarta 6 Constanta Scoala cuprinda multe elemente interes iubire neascultând decât soptirea. Singuraticei paduri îti opreai mâna, sânul comentarii antisemite xenofobe rasiste Romanian Escort Hidden Cam 3 sunt interzise atacurile. Adresa autorilor daca numere telefo, public 24 craiova matrimoniale Forum despre cum pot desfiinta un abonament orang Produse de marca conectica.ro cu preturi în Oferta la Reduceri? La noi pe site găsești mereu produse aflate la reducere. Vezi acum pe site Promoția zilei! Ai livrare oriunde în Romania și Drept de retur PDF Reader - Free PDF Editor, PDF Annotator, PDF Converter, PDF Signature, Form Filler, PDF Merger, and Note-taker for Adobe Acrobat PDF Download Digi Online apk 6.0.12 for Android. Dzięki Digi Online oglądasz online programy kilku telewizorów i HBO G

Google a indentificat 150 de aplicatii ce contin virusi

Aplicațiile pe care utilizatorii de Android - Digi-Worl

Aplicaţiile Android vor ajunge pe Windows 10 în 2021. Microsoft pregătește prin Project Latte rularea nativă a aplicatiilor Android pe Windows 10. Prcatic compania lucrează la o soluţie software care le va permite dezvoltatorilor să aducă aplicaţiile lor Android pe Windows cu schimbări minime de cod. Mai mult decât atât, va exista. Veti avea nevoie de conturi pe unul din serviciile: Digi Online (RCS-RDS), Horizon Go (Vodafone), Orange, Telekom TV. In unele cazuri accesul online la aceste canale tv este gratuit, fara sa fie nevoie de un cont iar in alte cazuri va este solicitat un cont. De regula, primul link duce catre streamul live oferit de post Aplicatiile de control parental sunt gratuite si le puteti descarca de pe AppStore si Google Play. Concluzie. Ca parinte, este responsabilitatea noastra sa protejam nevinovatia copiilor nostri. Stabilirea unor reguli de baza si asigurarea unui mediu digital mai sigur, va asigura o crestere sanatoasa

Aplicaţiile care îţi fură datele din - Digi-Worl

Only Romania. £10Lire/luna 1 tv. £12Lire/luna 2 tv. cu oferta pe An £120/an 1 tv. cu oferta pe An £144/an 2 tv . Plata minima pe 3 luni Pe vremuri un scriitor folosea cel mult o maşină de scris. Era cam singurul gadget pe care îl avea şi cu care se putea mândri. Astăzi, există foarte multe aplicaţii care să îi facă viaţa mai uşoară. De la tool-uri care să îl ajute să fie mai productiv, mai organizat şi mai eficient, la cele care să îi ofere inspiraţie şi să îi stimuleze creativitatea. Dacă îţi place. Include peste 75 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Pe listă se află Cinemagia, Ziare.com, Ştirile PRO TV, Digi 24, Antena Play, Elefant.ro, Cel.ro, BitDefender, dar şi unele softuri de banking, că BCR, Pago, Orange Money şi Banca Transilvania. Recent Twitter şi Snapchat au intrat şi ele în AppGallery Aplicatia de Urmarire a Telefonului de la Snoopza este cea mai buna aplicatie de urmarire a telefoanelor. Poti sa urmaresti locatiile mobilului gratis, dar si sa urmaresti apeluri, chat-uri si mesaje text cu aceasta aplicatie Android

Home - DigiData - Aplicatii software web si comert electronic

S2S Technologies iti pune la dispozitie soft-uri moderne si eficiente pentru gestionarea afacerilor din Horeca si Retail. Contabilitate primara completa inclusa *exemplul din video este aplicația Digi România. De ce NU trebuie să le închideți? Pentru că atunci când le re-deschideți, iOS-ul o să consume mai multe resurse și implicit baterie pentru a își aduce din nou toate datele în memorie, automat o să aveți o utilizare a bateriei mai mare decât de obicei La Orange tastezi 222, iar la Vodafone tastezi *686#, la Telekom faci un apel la 1234 iar pe Digi intri in contul online. Cod PIN de deblocare SIM pentru retea la Samsung Este posibil sa iti cumperi un telefon blocat pe o anumita retea de telefonie, caz in care iti va fi necesar un cod de deblocare retea pentru Samsung sau Huawei, doua marci. Aplicatiile Android pe care le folosesc. Android 8 februarie 2014. Sunt o sumedenie de aplicatii pentru Android. Am testat multe, dar sunt putine cele pe care le folosesc in mod curent. Asa ca am facut o lista cu aceste aplicatii Android pentru cei care vor sa se inspire Pasul 3. Acum, sa presupunem ca esti departe de reteaua de acasa. ai un laptop cu tine si vrei sa te conectezi la retea. Trebuie sa configurezi pe laptop o noua conexiune. Pe windows 10 mergi in Windows Settings > Network & Internet > VPN > Add a new VPN connection. Aici adaugi la VPN Provider - Windows (built-in)

Dacă ai însă nevoie de anumite aplicații care îți fac viața mai ușoară, un televizor cu Android TV îți oferă flexibilitatea de a le instala. Ca referință, sfatul meu este să nu instalezi aplicații din surse terțe decât dacă ai neapărat nevoie de ele sau îți fac viața mai ușoară. În cazul meu, a fost vorba de aplicații. Fibra optică este folosită și în iluminat, ca ghid de lumină în aplicații medicale și nu numai, în care este nevoie de lumină puternică pe un punct ascuns. În unele clădiri, fibra optică este utilizată pentru a direcționa lumina solară de pe acoperiș spre alte părți ale clădirii. Iluminarea cu fibră optică este folosită și în aplicații decorative, la indicatoare. Camera PTZ Full HD Zoom 20X NDI/SDI. Camera PTZ HD Zoom 20X NDI/SDI este o camera PTZ wireless robotizata cu control la distanta ce ofera un zoom de 20X cu performante superioare si interfata pentru conectare multipla. Camera video PTZ Full HD este ideala pentru tranmisii LIVE, transmisiuni evenimente (biserici, evenimente corporate, meeting) dar si pentru e-learning sau telemedicina Aflati tot ce trebuie sa stiti despre Internet si aplicatiile pentru Internet. WEB-ul a devenit un fenomen de masa la scara globala si noi va ajutam sa il intelegeti, sa aflati care sunt cele mai bune programe WEB pentru necesitatile dumneavoastra, care sunt site-urile si aplicatiile pe care ar trebui sa le folositi si de ce, care sunt beneficiile ce va pot fi aduse de Internet si multe altele Internet Protocol Television (IPTV) este un sistem prin care serviciile de televiziune sunt livrate, folosind suita protocoalelor de internet, printr-o rețea care schimbă pachete de date, cum ar fi Internetul. Asadar, in loc să fie livrat prin intermediul semnalului terestru tradițional, prin satelit sau cablu, televiziunile sunt livrate.

Platformele online şi aplicaţiile DIGI adoptă formatul

Sunt la mai bine de 2 săptămâni de când mă joc cu Huawei P40 Pro. 5G pe DIGI, dacă se aude?! Sincer, 5G-ul era cea mai mică problemă pentru mine, dacă tot am vorbit de Huawei. Urmăresc de foarte mult timp duelul dintre Huawei și restul, așa că am tatonat terenul o bună perioadă d Digi intra peste un abonat orange scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26. digi mobil blocat scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17. nu merge hard reset scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56. Service Profesional scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55. cum sti daca e fake sau nu scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53. Jta

Metoda simpla prin care iti poti ajuta telefonul Samsung

Premieră în Europa Centrală și de Est: Platformele online

Cantar Electronic de Verificare PARTNER AXM - TREL SERV30 wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si

Digi Storage este mai mult decât o simplă aplicaţie de stocare de fișiere. Prin multitudinea de metode de partajare oferite, Digi Storage este o platformă integrată de administrare a tuturor fișierelor voastre, făcând posibile prin doar câteva clickuri operaţiuni care sunt incomod de realizat cu aplicaţiile altor furnizori Comunicat de presă - Digi | RCS & RDS aduce teste 5G si a doua generatie a telefoanelor marca proprie. (01.10.2019) La Go Tech World 2019! • Grupul Digi | RCS & RDS va participa, in perioada 2-3 octombrie, la Go Tech World, cea mai ampla conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale, unde va prezenta cele mai noi solutii de business si cele mai revolutionare tehnologii adoptate in 2019 Experienta ne invata ca in aceasta epoca a tehnologiei, sa interzici accesul copilului la internet este nu doar inutil, ci si nociv. Practic, in loc sa il educi despre regulile de siguranta, ii refuzi accesul la informatie si il separi de prietenii sai, care il vor considera putin ciudat exact la varsta la care aprecierea celor de-o seama cu el este atat de importanta VEVO, serviciul de găzduire video fondat în 2009 ca joint venture al trei case de discuri, şi-a recunoscut înfrângerea în faţa YouTube şi a anunţat că va închide aplicaţiile şi site-ul operate independent, potrivit Rolling Stone, citat de News.ro